CIP-service

Helaas gaat elke vlucht van overal ter wereld altijd gepaard met de verwachting van omslag naar verschillende procedures en formaliteiten en dat kost veel tijd.

CIP-service om u te helpen uw wachttijd in een aangename tijd om te zetten. CIP-kamer is een comfortabele kamer, waarmee passagiers de wachttijd voor uw reis comfortabeler kunnen doorbrengen. Dienst voor ambtenaren en delegaties op basis van een snel schema. Er is een complete infrastructuur waarmee u uw tijd comfortabeler kunt doorbrengen.

CIP Hall is niet alleen een comfortabele kamer. CIP Hall of Tashkent Airport biedt alles wat nodig is voor moderne zakenmensen: de verbetering van registratie, de bagage, douane en paspoortcontrole – geen wachtrijen.

Er zijn altijd werkende tv’s, internet, beschikbare informatie over vertrek en aankomst van vluchten, de pers in alle talen. Tegen een vergoeding kunt u genieten van drankjes en eten. Alles voldoet aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen.

Tegen betaling kunt u ook portierservice, onderhoud, registratiekaarten, een comfortabele omgeving tijdens het vertrek wachten, bagageafhandeling en comfortabel meubilair, tv’s, barservice.

Stuur voor alle problemen met vervoer een verzoek naar onze e-mail service@elitetours.uz of bel +998711297777 (Timur).